Wędliny
Wędliny
Oferujemy Państwu wędliny drobiowe dla gastronomii. Szeroka oferta wędlin wytwarzanych w naszej rodzinnej firmie obejmuje wędliny drobiowe o tradycyjnym charakterze, takie jak: filet maślany, filet z kotła, kurczak faszerowany, kurczak po staropolsku, polędwica drobiowa czy rolada z kurczaka.
Nasze wędliny drobiowe dla gastronomii są znakomitą bazą do przygotowania sytych i smacznych posiłków dla klientów restauracji, barów, sklepów z pieczywem i kanapkami, food trucków, firm cateringowych i stołówek np. w ośrodkach wypoczynkowych. Wędliny drobiowe do restauracji Aves to nie tylko tradycyjne produkty drobiowe, ale również inne wysublimowane przysmaki na bazie mięsa drobiowego, które produkujemy dzięki innowacyjnej linii technologicznej, takie jak: kurczak z serem pleśniowym i brokułem, paprykarz drobiowy, pasztetowa, baton szynkowy, kebab z fileta.
Nasze wędliny do lokali gastronomicznych przygotowywane są na bazie najlepszych surowców, przyprawione aromatycznymi ziołami, o estetycznym kształcie, faszerowane i ręcznie zawijane. Estetyka opakowań Aves sprawia, że nasze produkty to nie tylko chętnie wybierane wędliny drobiowe do restauracji, gdzie atrakcyjnie prezentują się za szybą szklanej lady lub lodówki i kuszą klientów, skłaniając ich do zakupu. Produkty HoReCa to dobry wybór również ze względu na ćwierćwieczną tradycję naszej firmy, posiadane certyfikaty i dyplomy. Zarówno sama jakość jak i smak produktów Aves, a także partnerskie podejście do współpracy z naszej strony, zapewniają sprawne funkcjonowanie Państwa gastronomicznego biznesu.
-
BATON SZYNKOWY
-
DROBIOWA TURYSTYCZNA
-
DROBIOWY PAPRYKARZ
-
Filet maślany
-
Filet z kotła
-
GOLONECZKA Z KURCZAKA
-
GOLONKOWA DROBIOWA
-
KEBAB Z FILETA
-
KURCZAK FASZEROWANY
-
Kurczak po Staropolsku
-
KURCZAK Z SEREM PLEŚNIOWYM I BROKUŁEM
-
PAPRYKARZ DROBIOWY
-
PASZTETOWA
-
Pieczeń a’la gołąbek
-
Pieczeń a’la kaczka
-
POLĘDWICA BIESIADNA
-
POLĘDWICA CYGAŃSKA
-
POLĘDWICA DROBIOWA
-
ROLADA Z KURCZAKA
-
Udziec z kurczaka w galarecie